AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Još jednu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što je sa 16 odsto udela u gledanosti ostavila iza sebe sve komercijalne emitere, televizija Pink stvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca: među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao u među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 19 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa blizu 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

I naša zabavna redakcija ostvarila je odlične rezultate – kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“ našle su se na listi najgledanijih formata na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova verna publika je i sinoć bila uz istorijsko-ljubavni spektakl „Jugoslovenka“, a pored odmaćeg serijskog programa, fantastične rezultate postigao je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan iza nas obležila su dešavanja u četvrtoj sezoni „Zadruge“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaltii, milionska publika pratila je emisiju „Zadruga 4 – Izbor potrčka“, dok je neverovatnih 22 odsto auditorijuma bilo uz „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink