AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera u totalu, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina i među gledaocima sa teritorije Beograda, dok je i od Javnog servisa Srbije bila gledanija među ženskom publikom, među ženama starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik pratilo je blizu 1.000.000 gledalaca, a veliku pažnju gledalaca privukli su i Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik, kao i Nacionalni dnevnik u 21.

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića na postavljanju kamena temeljca za izgradnju fabrike Bizerba pratio je 21 odsto televizijskog auditorijuma.

Predsednika Srbije Aleksandea Vučića na postavljanju kamena temeljca za izgradnju fabrike UBIM u Adaševcima pratilo je 20 odsto televizijskog auditorijuma.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovara na pitanja novinara – 19 odsto televizijskog auditorijuma

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Milionska publika bila je uz Pinkov zabavni program. Paparazzo lov pratilo je 20 odsto ženskog auditorijuma, a DNK 25 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: TvPink

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Veliku pažnju javnosti privukla je nova sezona serije Nemoguća ljubav, ali i serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima:

Zadruga 5: Gledanje snimaka – 25 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 33 odsto ženskog auditorijuma

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink