AKTUELNO

Teatar Odeon obećava da će biti goruća stvar u gradu.

Pre nepunih mesec dana Željko Mitrović, vlasnik ružičaste imperije, poželeo da sa javnim mnjenjem podeli svoj najnoviji projekat. Kao što smo upoznati, u pitanju je Teatar Odeon - digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle u Beogradu na kom intenzivno radi.

Obzirom da je praznike proveo radno i kreativno, što kada je Mitrović u pitanju prosto je nešto što nas ne iznenađuje - a danas je odlućio da javnosti otkrije delić Odeon magije, te se obratio svojim Instagram pratiocima.

"Ovako će izgledati foaeji mog Teatra Odeon sa najluđim stejdžom na svetu, sa 7 rotacionih površina i 5 hidraulicnih platformi, kompletnom automatizacijom, sa preko 100 000 w zvuka, 2 hologramske kabine, 500 m2 video zidova visoke rezolucije i sa audio-video postavkama u publici koja aktiviraju i čula perifernog vida. koji publici stvara dozivljaj kao da je deo stejdza!" - rekao je Mitrović.

Foto: Instagram/Ž. Mitrović

Foto: Instagram/Ž. Mitrović

Foto: Instagram/Ž. Mitrović

Foto: Instagram/Ž. Mitrović

Ovaj 3D prikaz foajea mjuzikl Teatra Odeon govori da svakako Mitrović planira da u njega dosta uloži, ne bi li zadovoljio čula najzahtevnijih posetilaca, kao i da veoma detaljno planira svaki kutak ne bi li ne samo parirao i zadovolji svetske standarde sličnih pozorišta, već i da stvori prostor koji će se na svetskoj sceni kotirati kao jedinstven i biti drugima inspiracija.

Autor: S.P.

#Mjuzikl

#Odeon

#Pink Media Group

#Teatar Odeon

#Željko Mitrović