AKTUELNO

Anastasija Buđić pretresla je sa Zokijem teme koje tresu ELITU.

Najpopularnija emisija na RED TVu, „Pitam za druga“, gledaoce vodi kroz komentarisanje najzanimljivijih momenata sadašnjih i bivših rijaliti učesnika. Pored gostiju u studiju, tu su i telefonska uključenja, a ovog puta atraktivna voditeljka Anastasija Buđić ugostila je nekadašnjeg zadrugara i pevača Zokija Šumadinca.

Učesnica najpopularnijeg rijaliti formata na ovim prostorima, Jovana Cvijanović, trese estradu i javni milje sa svojim aferama i čeka se ko će biti sledeći na njenom spisku. Obzirom da je u ELITI navodila kao bivše partnere muškarce iz javnog života koji su zauzeti, Anastasiju je zanimalo kako bi Zoki prokomentarisao njene navode kao to da im je bilo lepo sa njom kada su bili zajedno, a da se sada tresu.

“Da sam na njenom mestu mene bi bilo sramota svoje sramote. Kada priznaš da si bila sa oženjenim muškarcem – znači da si htela da rasturiš nečije brakove. Znači pričamo o množini – ne brak nego brakove. To apsolutno nije dobro niti pohvalno.” – rekao je Zoki.

Foto: Printscreen YouTube

Anastasija je postavila pitanje – šta ćemo sada sa tim muškarcima koji su bili sa njom, a sada se peru injihovim lažnim moralom.

“Ne branim muškarce. Ako postoji problem u braku ili odnosu o tome treba da se iskomunicira, pa ako ti nešto smeta da vidimo da li to lepša polovina može da promeni ili ne. Ali prevara kao takva nije rešenje. Postoji veliki nesklad u društvenom kotiranju između muškaraca koji imaju više partnerki i žena koje imaju više partnera. Poenta je jedna: ako varamo, varamo – a ako ne varamo, ne varamo.” – zaključio je Zoki Šumadinac.

Nekadašnji zadrugar i pevač govorio je na još gorućih tema poput situacije sa Aneli i oduzimanjemstarateljstva, kao i Ša koji uvek krivi druge sa svoje životne situacije. Za slučaj da ste propustili ovajinteresantan razgovor u studiju RED TVa, na RED TV Youtube-u možete da pogledate šta je ZokiŠumadinac govorio u emisiji “Pitam za druga”.

Autor: S.P.