AKTUELNO

Gordana Uzelac, neprikosnovena novinarka i voditeljka, u svom podkastu pod nazivom "Bez ljutnje, MOLIM, sa Gordanom Uzelac" danas će ugostiti Vladimira Orlića, narodnog poslanik Srpske napredne stranke.

Vladimir Orlić je rođen u Beogradu gde je i završio svoje školovanje i stekao zvanje doktora nauka elektrotehnike i računarstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Objavio je preko 50 naučnih radova i bio stipendista Ministarstva prosvete, Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvu, kao i Fonda za mlade talente Vlade Republike Srbije.

Poznat je kao neko ko nema "dlake na jeziku", pa često na njegovom X nalogu možemo videti žustre odgovore na brojne napade pojedinih članova opozicije.

Orlić će danas od 20 sati biti gost u podkastu novinarke Gordane Uzelac "Bez ljutnje, MOLIM" na našem portalu i Youtube kanalu Pink.rs!

Između ostalog, Orlić će govoriti o svojim studijama, stranačkim kolegama, predstojećim izborima, opoziciji, ali i onome što mnoge najviše zanima, budućoj funkciji.

Orlić će po prvi put otkriti detalje njegovog privatnog zivota koje nikada nije iznosio u javnost i odgovoriti na pitanje kakav je to Vladimir Orlić kada nije poslanik?!

Foto: Pink.rs

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

NE PROPUSTITE! Večeras od 20 sati na portalu i Youtube kanalu Pink.rs!