AKTUELNO

Kako da Tom spasi brak kada mu se mnogobrojne žene vrzmaju po restoranu, plaži, sobi, pa i glavi?

Drama “Čovek u plamanu” (eng. Burning Man) iz 2011, koji je noćas u 02.00 na Pink 2, odvija se na popularnoj sidnejskoj Bondi plaži i prati šefa elitnog restorana koga, u režiji Džonatana Teplickog, tumači Metju Gud. Glavna ženska uloga poverena je Beograđanki Bojani Novaković, koja se kao devojčica preselila sa porodicom u Australiju i tamo postala glumica. U ostalim ulogama su: Rejčel Grifits, Keri Foks, Đia Karides...

Foto: Promo/Printscreen Youtube

Priča prati šefa elitnog restorana koji se nalazi na popularnoj sidnejskoj Bondi plaži. Oženjen je i ima osmogodišnjeg sina Oskara. Kada njegova supruga Sara dobije loše rezultate kod lekara, nastaju problemi. Osim što imaju drugačije poglede na način njenog lečenja, Tom postaje sve neodgovorniji. On svoju tugu i očaj leči neprimernim odnosima sa drugim ženama.

Foto: Promo/Printscreen Youtube

Novonastala situacija se odražava na celu porodicu i njihove prijatelje. Sarina sestra pokušava da urazumi Toma, najviše zbog Oskara, a terapeutkinja mu daje savete kako da spasi brak.

Ne propustite dramu “Čovek u plamenu” noćas u 02.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Čovek u plamenu (2011)

'