AKTUELNO

Ovaj pevač tvrdi da u Sarajevu nije bilo lako otpočeti pevačku karijeru.

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je, između ostalih i Harisa Džinovića. Sa svojim gostima Sanja je razgovarala o karijeri, uspehu, ljubavi, preprekama i svemu što čini život svakog od nas, pa i javnih ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Haris Džinović danas je jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora, a kako je sam otkrio, na početku nije bilo lako.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Ja ću vam sad ispričati jednu priču... Ja sam rođen u Sarajevu, tamo niko nije smeo da kaže da je pevač ili da je nešto. Odmah bi bio pe*er ili ovo, ili ono. Međutim, obzirom na to da sam se ja napevao kao magarac za džabe sa rajom uz gitaru i klavir po toj Jahorini, po raznim kafanama meni su uvek govorili "Što ti ne snimiš ploču, bolje pevaš od svih koji imaju ploče". I kad sam snimio i jednom u kafani rekao da me boli grlo oni su mi rekli "Ma da, ti postao zvezda, ne možeš pevati. Ma marš u...". Nikako nisu mogli da pređu taj rubikon, da to prihvate. Ali šta ćete, živite u tom miljeu i morate sa tim da se pomirite - iskren je bio Džinović.

Autor: J.V.

#Haris Džinović

#pevač

'