AKTUELNO

Nije ga štedela.

Ermina Pašović imala je tokom prepodneva žestoku svađu sa Jovanom Tomić Matorom u spavaćoj sobi. Matoroj se nije svidelo što je Ermina tražila tajni zadatak u okviru kog je trebala da osvoji srce Stefana Karića, kao i što je promenila svoje ponašanje prema Gagiju Đoganiju. Tada je Matora Ermini zamerila i što je izgladila odnose sa Jelenom Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega Ermina je otišla je u WC i sa Zoricom Marković komentarisala ovu situaciju, s obzirom na to da je pevačica bila u spavaćoj sobi kada su se Matora i Ermina svađale.

Ovde niko ne zaslužuje da budeš dobar... Ovde j*bu majke, psuju se najgore. Mene je pogodilo što je meni to Matora rekla, koja mi je mnogo draga. Sada sam ja ispala odvratna što sam spustila loptu sa Pešićkom, to je toliki bauk. Gagi je kriv što je dopustio neke stvari, a on ustane za stolom i mene ponižava i to mu niko ne zamera - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa dobro, prvi put si, malo si se pogubila, zadatak, nije realno, jeste realno... Meni nije jasno, šta oni hoće da ti priznaš da ti se sviđa? Svi se svađaju, pa prelaze... Ti samo treba da pričaš sa Gagijem o tim stvarima, kao prijatelj - govorila je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'