AKTUELNO

Nominacije nikad neizvesnije!

Nekoliko takmičara preostalo je da nominuju ovonedeljne potrčke - Ninu Babić i Nikolu Orozovića, a komentar Marije Kulić privukao je veliku pažnju, a zadrugarka nije svojim komentarima štedela ni jednog ni dugog potrčka.

Pre Marijinog izlaganja, nominovala je Jelena Pešić, a njeno izlaglanje bilo je Babićevoj od velikog značaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je devojka koju ja ovde mnogo volim, jeste da ima drskosti u sebi, ali ja volim kada vidim devojke od 20 godina koje prkose ljudima, sviđa mi se njena povezanost sa majko, nikada nije izgubila osećaj da se sve snima, u skladu sa tim se i ponaša. Ne treba ti više veza sa Mlađom, obožavam da te gledam dok igraš, napuni se te pozitivne energije. Oroz se ovde nije snašao, zbog toga šaljem njega, ostavljam Ninu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je momak za koga sam ja čula da dolazi iz fine i skromne porodice, sve najlepše sam čula za njegovu majku i sestru. Jednostavno, on je mašinski inženjer, ovo nije okruženje za njega, nije se dobro snašo. Što se tiče devojaka, vrlo brzo odustane, zbog čega nije ostvario nijednu vezu ovde. Mogu da ga pohvalim da je izuzetno parlamentaran, vredan, ali jednostavno ne snalazi se u ovom okruženju. Smatram da mu je pružena prilika, ali da je nije iskoristio, mislim da nije trebalo da započinje priču sa Brendonom. Ne mogu da verujem da je Mlađa, koji je imao mnogo devojka, naseo da budeš sa Ninom, koja je jako mlada. Nina je jako vredna, pedantna, ali pokazuje veliku sujetu, smatram da bi trebalo malo manje to da pokazuješ. Ninu ostavljam, šaljem Oroza - rekla je Marija.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'