AKTUELNO

Da li je govorila istinu?

Tokom večerašnje emisije "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević je pokrenuo priču o raspodeli budžeta ovonedeljnog vođe Lune Đogani, a kada je ona pričala o svojim današnjim odlukama, spomenula je i zbog čega je dala mali budžet Mlađanu Jovanoviću, koji se sa njenim dečkom Markom Miljkovićem svađao žestoko i spominjao mu dugove prema Manuelu Stojanoviću. Đoganijeva je istakla da je ovo napravilo problem Miljkoviću van rijalitija, a večeras je pokušala da se opravda da nije imala kontakt sa Manuelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bila u provodu sa Manuelom. Pokušali su da me uvedu u to društvo, Gastoz, Rade Lazić i Manuel. Te slike gde šapućem su nakon raskida, pričala sam Marku, Manuel je bio u istoj prostoriji kao Savo Perović i ja - pričala je Luna, pa dodala:
On je meni prišao namerno da mi pruži ruku i da mi kaže: "Bravo što si raskinula". Sem tada, čoveka nisam videla. Pokušali su da me uvuku u tu priču, ja se nisam pojavila na tom rođendanu iz tih razloga. Svađala sam se posle toga jer su pokušali da me uvuku tu priču. Zato sam se danas umešala - istakla je Đoganijeva.

Pink.rs vam donosu fotografiju o kojoj se povela priča, a Vi sami procenite da li je Luna govorila istinu.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'