AKTUELNO

Dokazalo se da je Pašovićeva govorila istinu.

Svi zadrugari okupili su se za stolom kako bi emisija ,,Trenutak istine" mogla da počne. Ova emisija je počela veoma turbulentno, jer je Ermini Pašović na poligrafu postavljeno pitanje koje se tiče njenog s*ksualnog odnosa sa Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si imala s*ksualne odnose sa Gagijem Đoganijem - glasilo je četvrto pitanje za Erminu na poligrafu, na šta je ona dala negativan odgovor, a poligraf je pokazao da je njen odgovor istinit.

Nakon ovog pitanja zadrugari su dobili mogućnost da prokomentarišu Erminin odgovor.

Ja nikada nisam sumnjao u to - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je svesno poljubila Gagija u usta. Nijedna žena i kada je zaljubljena ne treba muškarcu da kupuje stvari. Ova tri pitanja pokazuju da je ona zaljubljena u Gagija, čekam naredna pitanja - prokomentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, nemoj nikada da se kuneš u svoje dete pogotovo ako lažeš. To je nešto najružnije - prokomentarisala je Saška Karan.
Zbog tvog poljupca sa Gagijem, ti si sebi dopustila da se njegova prevara sa Ivanom Krunić od mesec dana zaboravi, da bude čist kao suza. Ti si zbog beningnih laži napravila sebi problem - dao je svoj komentar Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Miljana Kulić

'