AKTUELNO

Burno je bilo danas.

Nekoliko minuta pre žestoke svađe i nasrtaja na Baneta Čolaka, Mensur Ajdarpašić je ušao u raspravu sa Draganom Mitar, koja ga je nazvala bledom kopijom Vladimira Tomovića. Edo tada nije reagovao na Mensurove provokacije upućene Dragani Mitar, a o tome se polemisalo i tokom večerašnje "Igre istine".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja osuđujem Mensura, sramota me je što delim prostor sa takvim osobama. Ja kako rešavam svoje probleme, nije ni Banetovo, ni tvoje, Ivana... Huškali ste ceo dan njega i mene jednog protiv drugog. Ja kao muškarac, kada neko moju devojku uvredi, mogu da dođem i da ja njega opalim ili on mene. A da ne bi došlo do toga, ja tako reagujem. To što se Bane usprotivio, ništa nije doneo dobro ni njemu, ni sebi. Sutra ću ja da rešim moje. Ivana, u svemu ovome ste ti i on najgore prošli. Ja moje probleme rešavam kako ja hoću. Ne možeš ti da mi govoriš. Da, uplašio sam se, da ga ne udarim - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si spomenuo da ja huškam Baneta. Ja ću uvek stati i telom i govorom ispred svog dečka. Nije mi jasno da jednom u životu ne možeš da braniš tu ženu (Draganu). Ti si dobar govornik. Ako možeš svima da odgovoriš, možeš i njemu. On danima govori jako ružne reči za mene, to nije istina, ali je uvreda. Moj dečko je pravi muškarac koji nikada neće dozvoliti da mu vređaju devojku. Naš razgovor se završava ako misliš da se agresijom rešavaju problemi - rekla je Ivana, Edu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je počelo danas oko tog klipa gde se Mensur pronašao. Niti je bio u temi, niti... Videla sa njega da jede krem na krevetu, ne znam ni šta sam mu rekla. On je iz sobe počeo da dobacuje. Ja sam rekla da ne može da mi preti i legla u krevet. Onda je on došao da se pravda kod Eda nekih 5, 10 minuta. Onda sam ja izašla i počeli smo da se svađamo oko vrata. On je zvao Minu da dođe i potvrdi ceo taj klip. On treba da reši svoj problem sa devojkom, a ne sa mnom. Bane je tu spremao ručak i Bane ponovo sve što je rekao. Eksplodiralo je kada je on Baneta udario. Ja ne znam ko sluša Mensura. Od samog početka me nervira - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'