AKTUELNO

Kao i svake subote, zadrugari i večeras odgovaraju na pitanja novinara, a predstavnik sedme sile večeras je urednik zabave portala Pink.rs - Darko Tanasijević.

Nakon izlaganja Lune Đogani o svojoj porodici posle Darkovog pitanja, voditeljka Dušica Jakovljević je prenela pitanje jedne od redakcija.

Kako si se kao tinejdžerka nosila sa tim i da li nosiš posledice? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada lično nisam gledala detaljno, sećam se jednog dana, kada su otišli da rade... Tata se vratio sa puta, mame nije bilo, on je rekao da je otišla negde. Mama je došla posle par dana, videla sam da nije nešto u redu i da krije od mene nešto. Ona je bežala od mene po stani, počela je da plače, bila je pokrivena cela, nije htela da mi pokaže. Pokazala mi je modrice, bilo mi je sve jasno. Tata nije znao da ja to znam, mama nije htela da budem upućena, ali dete najbolje oseti kad nešto nije u redu. To je jedina situacija koje se sećam, da sam prisustvovala - ispričala je Đoganijeva, pa dodala:
Ne želim da živim u strahu, naravno da su ostale neke posledice, želim da imam porodicu. Zavidim Jeleni na onome što je rekla kakvu porodicu ima, to je nešto za čime ja žudim. Nadam se da neću da dozvolim da imam porodicu koja će se raspasti. Želim da budem stvarno i dobra majka i dobra žena. Ako budem živela u tom strahu, možda će se desiti, kakve su ti misli, takav ti je život. Ja verujem u ljubav, to nema cenu, to je suština života - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'