AKTUELNO

Tokom večerašnjeg izdanja emisije "Pitanja novinara" i Edis Edo Fetić je dobio priliku da odgovara na pitanja sedme sile.

Voditeljka Dušica Jakovljević podigla je Fetića i pročitala mu jedno od pitanja koje je pristiglo iz novinarskih redakcija.

Šta je tačno Mensur slagao kada je pričao o Dragani? Sve što je naveo je istina - jedno je od pitanja koje je pročitala voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i ne znam šta je rekao. Prvi put kada je krenula rasprava njihova, on je rekao da ima nešto da kaže o njoj, posle je rekao da je to izmislio... Ako se misli na to. A to za Tomovića i Mikišu, ja nisam rekao da je slagao - odgovorio je Edo.
Da je k*rva, da je Bora skidao sa Mikišinog polnog organa... - dobacio je Marko Đedović.
To što je juče rekao, nisam bio tu, preneli su mi ljudi. On je rekao da nije tako mislio. Ako je rekao to, bila je i sa Mikišom i sa Vladimirom. A ovo drugo, to je njegovo mišljenje - nadovezao se Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja ljubavnica je napravila spletku, a Čolaka si pokušao da navučeš. Da li je tvoje iskustvo tu presudilo? - bilo je još jedno od pitanja.
Prvo, kada je bila ta priča za Tomovića, Bane se okrenuo i rekao da me je ona ponizivala. Ja sam rekao da ja rešavam svoje probleme na svoj način, ja ću sa Mensurom popričati kada se vrati. A za spletku, Baneta i Ivanu, oni su prišli: "Kako mogu, kako ne stanem u zaštitu?". Moj odgovor je bio: "Ako nećeš da te napadaju, ne radi takve stvari" - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'