AKTUELNO

Predstavljamo vam još jednog nominovanog za nagradu "Heroji Beograda".

Otkako je u Srbiji proglašeno vanredno stanje zbog epidemije virusa Covid-19, kod građana Srbije može jasno da se vidi jedinstvo, solidarnost i empatija. Zbog svih onih u našem društvu koji su pokazali visoki stepen brige za ostale sugrađane, Goran Vesić i Grad Beograd odlučio je da pokrene akciju „Heroji Beograda“, koja nagrađuje one koji su pokazali humanost u ovim teškim trenucima. Akciji se odmah pridružio i Željko Mitrović i TV Pink, a svakodnevno gledaoci imaju priliku da se upoznaju sa svim onim herojima koji su dobrobit svojih sugrađana stavili ispred svoje. Svi vi imate priliku da prijavite heroje iz vaše okoline na mejl heroji@pink.rs , a deset najboljih će na kraju dobiti statuu Pobednika i novčanu nagradu.

Jedna od nominovanih za ovu nagradu je Sanja Tadić, koja inače radi u Gradskoj opštini Vračar, a trenutno je zadužena da vodi call centar volonterskog servisa za celu opštinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako je proglašeno vanredno stanje, volonteri u call centru nemaju radno vreme, već tokom celog dana primaju pozive sugrađana sa ove opštine.

Od dana kada je najavljena mogućnost da će biti uvedeno vanredno stanje, istog popodneva sam već bila u call centru sa još dvoje kolega i već posle dva dana je bilo više ljudi koji su nam se priključili – rekla je Sanja.

Volonteri su podeljeni u dve grupe – oni koji primaju pozive i oni koji idu na teren kako bi u najkraćem roku izašli sugrađanima u susret.

U call centru primamo pozive naših sugrađana starijih od 65 godina i naše mogućnosti su da im odemo u nabavku namirnica i lekova, da im prošetamo kućne ljubimce i iznosimo smeće. Zahteve prosleđujem ekipi koja je zadužena za teren, oni automatski idu na teren i obavljaju ono što je potrebno za naše sugrađane – objasnila je Sanja po kom principu funkcioniše volonterski servis.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja i njene kolege u call centru dnevno provedu i do 13 sati na poslu, kako bi najstariji sugrađani, koji ne mogu da napuštaju domove, dobili sve što im je neophodno.

Na dnevnom nivou imamo između 400 i 500 poziva, neki su informativnog karaktera, da li ćemo raditi, koje nam je radno vreme, ali u principu između 300 i 400 poziva u oni u kojima građani zahtevaju neku uslugu. Na poslu provedemo između 12 i 13 sati, ali ima dosta volontera. Nije nam teško da toliko vremena provodimo na poslu, kada vidimo zadovoljstvo naših starijih sugrađana. Ništa nam nije teško u tom trenutku – rekla je Sanja za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog predanog rada za dobrobit najstarijih sugrađana, Sanja je nominovana za nagradu “Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i ti znaš nekog heroja iz svoje okoline, prijavi ga na mejl heroji@pink.rs .

View this post on Instagram

Sanja Tadić inače je zaposlena u Gradskoj opštini Vračar, ali trenutno je zadužena da vodi call centar volonterskog servisa za celu opštinu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, volonteri u call centru nemaju radno vreme, već tokom celog dana primaju pozive sugrađana sa ove opštine. - U call centru primamo pozive naših sugrađana starijih od 65 godina i naše mogućnosti su da im odemo u nabavku namirnica i lekova, da im prošetamo kućne ljubimce i iznosimo smeće. Zahteve prosleđujem ekipi koja je zadužena za teren, oni automatski idu na teren i obavljaju ono što je potrebno za naše sugrađane – objasnila je Sanja po kom principu funkcioniše volonterski servis – objasnila je Sanja. Zbog predanog rada za dobrobit najstarijih sugrađana, Sanja je nominovana za nagradu “Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njena priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#Goran Vesić

#Grad Beograd

#RTV Pink

#Sanja Tadić

#heroji Beograda

#Željko Mitrović

'