AKTUELNO

Upoznajte Igora, nominovanog za nagradu "Heroji Beograda".

U teškim vremenima mogu da se vide sve mane jednog društva, ali se češće mešu svima nama mogu videti pojedinici koji vraćaju veru u bolje sutra. U čast tih pojedinaca, Grad Beograd pokrenuo je akciju “Heroji Beograda”, koja će ukazati upravo na njih -  sve te ljude među nama koji su pokazali humanost i solidarnost u vreme epidemije koronavirusa.

Akciji “Heroji Beograda” pridružila se i TV Pink, a kako bi za te pojedince čula cela Srbija, svakog dana se u okviru “Novog jutra” i ostalih informativnih emisija, emituju prilozi upravo o njima: svim malim-velikim herojima među nama.

Među nominovanima za nagradu „Heroji Beograda“ našao se i pilot naše kompanije Air Pink, Igor Novaković. Dok većina građana Srbije vanredno stanje provodi u kućama, Igor je u ovim kriznim danima angažovan na humanitarnim letovima, kojima se dopremaju medicinska sredstva iz inostranstva u Srbiju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kompanija Air Pink stavila je svoju flotu i kabinsko osoblje na raspolaganje državi, kako bi u najkraćem roku u Srbiju stigla sva neohodna medicinska pomoć u borbi protiv virusa Covid – 19.

Svaki put kad se vraćamo iz Moskve, donosimo paket. Danas se u njemu nalazi 15.000 testova za otkrivanje virusa Covid-19, koji idu u institut „Torlak“. Generalno, svaki dan donosimo iz Moskve nešto što će pomoći građanima Srbije u ovoj borbi – rekao je Igor.

Foto: TV Pink Printscreen

On je svestan odgovornosti koju imaju njegove kolege i on u ovoj humanitarnoj akciji.

U ovim trenucima treba samo razmišljati o tome da sve prođe onako kako treba, da bi se sve ovo završilo što pre i da pomognemo građanima u svakom mogućem smislu. Nadam se da će biti još ovih dana, da ćemo donositi još mnogo humanitarne pomoći iz Moskve – kaže Igor.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskazivanjem visokog stepena odgovornosti prema državi i svim građanima, Igor je sasvim zasluženo jedan od nominovanih za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ukoliko i vi želite da prijavite nekog iz svoje okoline, pišite nam na mejl heroji@pink.rs .

View this post on Instagram

@zeljkomitrovic i TV Pink pridružili su se akciji „Heroji Beograda“ koju je pokrenuo Grad Beograd i @vesicg . Jedan od nominovanih za nagradu „Heroji Beograda“ je pilot naše kompanije @airpink_belgrade , Igor Novaković. Dok većina građana Srbije vanredno stanje provodi u kućama, Igor je u ovim kriznim danima angažovan na humanitarnim letovima, kojima se dopremaju medicinska sredstva iz inostranstva u Srbiju. Iskazivanjem visokog stepena odgovornosti prema državi i svim građanima, Igor je sasvim zasluženo jedan od nominovanih za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju Grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #tvpink #pinktelevizija

A post shared by RTV PINK (@rtvpink) on

Autor: M.Đ.

#Air Pink

#Goran Vesić

#Grad Beograd

#RTV Pink

#Televizija Pink

#heroji Beograda

#Željko Mitrović

'