AKTUELNO

Novinar, kako kaže, nije prvi put na meti Tepićeve i njenih saradnika.

Bivši urednik RTV Pančevo Miroslav Mića Milakov gostujući na TV Pink rekao je da je zgrožen saznanjem koje je otkrio osumnjičeni narko diler Novak Filipović da je potpredsednica SSP Marinika Tepić zahtevala od njega da "iseli" tog novinara iz Pančeva.

Pink je došao u posed prepiske u Tepićeve i Filipovića, a u kojoj traži da novinara "iseli".

Foto: Printscreen

Milakov kaže da ovo nije prvi put da je na meti Tepićeve.

- Zabrinut sam za svoju bezbednost i bezbednost svih onih koji sa mnom rade. Nije prvi put da se ovakom Marinika Tepić i Đilasovi saradnici ponašaju ovako prema nama u RTV Pančevo – naveo je Milakov.

Foto: TV Pink Printscreen

Milakov kaže da je se RTV Pančevo Tepićevom bavila godinu dana, te da je Đilasova saradnica dok je bila na funkciji pokrajinskog sekretara za sport finansirala fitnes klub Filipovića. 

- Bilo je mnogo afera, Filipović je samo jedan deo toga. Potvrdio je ono što smo mi pisali. Tepić je govorila da je ona vlast i da se samo ona pita. Davala je preko šest miliona za projekat Banatskih šora, zatim sedam miliona za projekat „Seks za početnike“ od čega je deo išao za izgradnju privatne kuće. Zabrinut sam jer je ona samo deo nasilničke politike. Da li je Filipović jedini koji je dobio od nje takvu poruku  - rekao je Milakov.

- On je naveo da su Marinika Tepić i njeni saradnici ostavili venac ispred RTV Pančevo, te da su palili i sveće.

Foto: TV Pink Printscreen

#Marinika Tepić

#Miroslav Milakov

<
'