AKTUELNO

Haos!

"Rekao si Đedoviću da je napolju zbog nasilja između Lune i Marka reagovala policija, da li imaš pokriće za to?" - glasilo je pitanje za Mirka Gavrića u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da sam to pročitao na nekom portalu, to sam prepričao ovde i Luni i Anabeli. To je bilo posle Nikoljdana, kada je Luna odlazila kod Gastoza na slavu, da je on dolazio, da je policija dolazila po pozivu komšiluka... I onda je na sve to Anabela rekla da se čula sa Lunom... To može lako da se proveri - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Luna pričala, ali ne tu noć, nego ujutru kada smo se videli. Rekla si mi da si se jedva otarasila njega, da si slagala neke stvari da bi on otišao... - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta priča je da nije bila policija i da se niko nije tukao, niti bilo šta. Marko je bio vidno uznemiren kad je čuo to. Stalno mu se lepi ta etiketa da je on mene tukao. On je tu noć bio kod mene, nikakve policije nije bilo, to je bilo posle slave. Ja sam se iz Svilajnca vratila oko 3, 4 ujutru... - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

#Zadruga - Pitanja gledalaca

'