AKTUELNO

Haos između njih se nastavlja.

Nakon što je prošle noći završio u suzama, Stefan Karić odlučio je da razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem ovog popodneva. Nakon svega toga, Karić je o ovom zadrugaru pričao sa Ivanom Šopić. Inače, Ivana koja je sada u vezi sa Karićem, priznala je ranije da je nekada bila zaljubljena u njegovog najboljeg rijaliti druga - Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da nije mislio na tebe, da ovo, da ono... Nema veze, razumeš... Neke stvari... Kao: "Nije mi lako", ja sam mu rekao: "Ja to tebi nikad ne bih uradio, niti bih dozvolio da se osećaš". Brate, praviš mi nezgodnu situaciju, gde jednostavno... Ja kažem da ne želim da dolazim više u ovakvu situaciju. Sad će svako da napravi sebi da li će mu biti dobro ili loše. Kaže da hoće da ide kući, ja reko: "Ne lupetaj gluposti". On se iznervira i ne zna šta priča i sad mu je krivo. Ako neko može da se ovde dogovori, to smo ti i ja... Realno. Razumeš? Ja smatram da mi je prijatelj - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, nemoj... Niti spominjem njega, niti Maju, gledam svoj posao... Iz čista mira me napada. Zato što si ti besan iz ne znam kog razloga. Ako je on nesrećan, treaba da budem i ja, jer smo bili u istom sosu? Družili smo se pre pet meseci, šta hoćeš više od mene? Odj*bi! Meni je najlakše da uzmem s njim da se svađam - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'