AKTUELNO

Vuk je nemoćan pred napadima mnogih zadrugara.

"Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" nikad uzbudljiviji! Prva tema tresla je velelepno imanje u Šimanovcima, naime Vuk Mob imao je priliku da objasni svoj odnos sa Kristinom Kijom Kockar koja se pre dva dana uključila u emisiju uživo, što je bio pravi presedan u Zadruzi. Vuk je imao priliku da opravda sebe, nakon navoda da je od ulaska plasirao tri različite priče vezane za njihov odnos, a nakon njegovog ilaganja, zadrugari su skočili na njega. Sada je Sanja Stanković imala reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuče, ti kažeš da si pogrešio, pa priznaš, a onda posle lajva, popljuješ Kiju! - ubacila se Sanja, pa nastavila:
Ogovarao si je posle emisije, bile smo Paula, Ivana i ja. Rekao si da je ološ, da ne znam sa kim se družiš - rekla je Sanja.
To što sam rekao, stavili smo tačku i završili smo temu. Nakon toga, gde je već stavljena tačka, nakon toga je potencirana priča kako ja izmišljam odnos, rekla je Nadica i Kija. Ona je rekla kako sa mnom nije imala odnose, kako n ismo bili zajedno, a nakon - dodao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da demantujem sve što je Vuk rekao, Kija je rekla da demantuje samo one laži koje je naveo - ubacila se Sandra Rešić.
Jedna banalna sitnica, jeste to da je rekao da je sa leve strane soba, a sa desne strane je. Nadica i ja smo se samo pogledale. Jovana je isto bila u tom stanu, može da potvrdi - rekla je Sanja.
Ništa pred milim Bogom nisam slagao! - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuče, u jednom izlaganju si rekao da ne želiš vezu sa njom, i da je ona želela se*s bez kondoma! Rekao si da te molila, a nije, tu se ne poklapa priča, razumeš - dodao je Marko Đedović.
Nikada nisi rekao da je ona insistirala da ozvaničite vezu? - pitao je Milan.
Rekao sam joj: "Nemoj mi te fore o zaljubljivanju." - dodao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nije bilo emotivnog odnosa, što si se iskompleksirao? - dodala je Sanja.
Pa moram da se odbranim - dodao je Vuk, pa nastavio:
Zvala me kod nje, na večeru i ostalo, ja tvrdim to - rekao je Vuk.

Detaljnije u nastavku teksta u video - klipovima koji slede.

Autor: D.B.

#Zadruga