AKTUELNO

Haos!

Nakon haosa koji je izazvalo gostovanje Zerine Hećo, "Radio amnezija" se pretvorila u pravu sudnicu, gde su mnogi iznosili svoje stavove povodom njenih osuda. Nakon Jovane Tomić Matore, Rialde Karhasanović i Ermine Pašović, došao je i Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je rekla da je u svim tim prepiskama videla i neke slike, gde je prepoznala tetovažu, a ja ne znam da li Zerina ima tetovažu na donjem delu leđa. Što se tiče nas dvoje, Matora mi je prenela da je Zerina rekla da sam ja neko dete, ne znam šta sad. Ona je za 48 sati pokazala ko je i šta je, uvedite mi nekog zanimljivijeg igrača. Cela ta priča koju je iznela sa Alenom odaje utisak provincijalke koja je došla u Beograd, stvar je jasna kao dan - počeo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek je hteo da se istrese, a kada smo ga pitali da li je bio, on nije demantovao. Uostalom, ona žrtva ne može da bude, super je to što je uradila sa mnom jer je pokazala šta je i kako je. Ovaj snimak Dado može da uzme kako bi dokazao da je Zerina nasilnica. Pritom, posedujem prepiske gde je njena majka rekla kako dete nije videla dva meseca - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da se pravim budala ovde neću, ja sam svestan šta je ova žena pokušala. Alen je nju samo nagnao, sadžgao, pa noga u du*e! Ona hoće da peva u Tarapani, a ima jednu pesmu. Ona je preko kreveta htela da uđe u posao - nasmejao se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka je imala oralni seks na televiziji ispod čiviluka, a onda moli da se ne pričaju ružne reči. Bitno je kakva je majka, a to se ovde videlo, ona je psihijatrijski slučaj. Ja bi preispitao njenu sposobnost za starateljstvo. Tek smo počeli - dodao je Đedović.
Prokomentariši pomirenje Frana i Paule, nakon odnosa koji su imali? - pitao je Bora.
To mi se ne sviđa, jer su oboje prešli preko nekih stvari. Ja prvi nisam prešao Mariji i Miljani - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga