AKTUELNO

Tuga za ocem ne jenjava!

Pevač i učesnik prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Sloba Radanović, danas je izbacio novu pesmu pod nazivom "Stari" koju je posvetio svom ocu Dušanu koji je preminuo 31. decembra prošle godine.

Foto: Printscreen YouTube/Sloba Radanovic

Sloba je ovog ugtorka gostovao u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića i istakao da ovu pesmu nije napisao da bi bila hit, već za svoju dušu.

To je pesma koju sam napisao za svoju dušu, nisam je napisao da bude hit, ali video sam danas da su ljudi prepoznali emociju. Snimljena je i napisana od srca. Baš sam oduševljen komentarima - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je u nastavku ispričao i kako je njegova majka Draginja plakala kada je čula pesmu, a zatim je progovorio i o njenom zdravlju nakon što je imala nekoliko operacija.

Nisam ga ja zvao tako, ali su u njegovom kraju zvali: "Stari i stara" i mislim da je to upečatljivo i uklopilo se u tekst. Pesma je autobiografska i spot je urađen po nekim mojim detaljima iz detinjstva i vremenu provedenom s njim. Nisam smeo mami do kraja da pustim pesmu. Ona se baš isplakala kad je čula pesmu. Mama je dobro, hvala Bogu, čuva se zbog korone. Vodim baš računa, nosim joj namirnice, ali mora da ima još uvek neke intervencije - govorio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobinu pesmu možete poslušati u nastavku.

Autor: S. K.

#Pitam za Druga