AKTUELNO

Nije ih štedela.

U toku je raspodela budžeta za nedelju pred nama, a Ana Bulatović kao ovonedeljni vođa, ima prilike da budžete koje je dobila od Velikog šefa, podeli prema svom nahođenju. Ona je pojedine već dodelila, a naredni zadrugar koji je dobio budžet, jeste Anja Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet ide Anji, ja nju mnogo volim, i mislim da je ona dobra devojka, mislim da je prostodušna i da nije kvarna. Misim da je svi potcenjujete i jako je ružno što je tako komentarišete i što joj se smejete. Ona je bolji čovek od polovine vas. Tomović se smeje, ti Frane isto, i ostali - rekla je Ana.
Ja se smejem njenim glupostima - dodala je Marija.
Ja sam rekao da su foliranti zbog Aleksandre, jer je priča bila nameštena - ubacio se Tomović.
Polako samo dečko - rekao je Cvele.
Pazi se ti Anjinog tate - nastavio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anji one slike sa instagrama nisu potrebne, ona ovde brine o ocu, a isto tako treba da brine kako se ponaša napolju, sa tim slikama - rekla je Ana, pa nastavila:
Mali dajem misici, rekla sam za nju više puta. Ona jeste kulturna, ima manire, ponaša se kao dama, nju su neki izabrali kao najlepšu, najpametniju i to. Ne znam samo po kom osnovu je to, meni stvaro nije jasno. Sve ovo vreme, ja sam te pitala da li bi ponovo sve to rekao, da bi je ženio Vladimire, ja želim da to ljudi čuju? - rekla je Bulatovićeva.
Reći ću na "Igri istine" - dodao je Tomović.
Vidim nekad azlobu u njenim očima, ona ni o kome ovde ne misli dobro, i svakom muškarcu i devojci saopštava da je iznad njih, mislim da je namazana, ima perfidni pogled . Trebala si da priznaš ako ti se Vladimir već dopao. Ja smatram da ako ti Vladimir priđe, treba da mu daš do znanja da te ne zanima. Ja ljudima odmah bacim kosku i ućutkam ih, tako sam i ja Vladimiru, jer ja nikada ne bih bila jedna od Tomovićevih devojaka. meni je neverovatno da se neka zaljubi u njega, sve se spolja vidi. Jovana videli su se ti pogledi, a ti si trebala da napraviš distancu. Oko hotela si se dvoumila, i nisi trebala da odeš, ako si poštovala dečka. Nisi ni sa Čorbom trebala da ideš u štek - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga