AKTUELNO

Ovo je sve ostavilo bez teksta.

Došao je red i na jedan od nastupa koji su svi priželjkivali da vide i čuju na večerašnjoj "Novogodišnjoj Zadrugoviziji". Zadrugar Nikola Đorđević našao se u grupi sa Markom Janjuševićem Janjušem i Vladimirom Tomovićem, a pesma koju su odabrali da izvedu izazvala je opštu pometnju još prilikom odabira. Želeći da se našale, ovaj trio izveo je pesmu "Foliro", grupe Hurricane, u kojoj peva Nikolina bivša devojka Sanja Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim momci svojom pojavom sve su ostavili bez daha, a posebno su se svi nasmejali kada su Vladimir, Janjuš i Nikola zapevali. Oni su na scenu izašli u crvenim odevnim kombinacijama, a u rukama su držali drveće. U jednom trenutku Dejan Milićević se uhvatio za glavu, a oni s izmenili tekst, pa su čak i zapevali: "Prvi put smo žene".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj zanimljiv nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Usledili su i komentari stručnog žirija.

Hurricane na aparatima. Odneli su ih u Urgentni. Gasi internet, vi ste ljudi pobednici! Ne znam kako je Nikola podneo da ne bude Sanja, ali dobro... Nije bila fora. Bravo ljudi, kraljevi ste - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideja je super. Bravo za hrabrost da se tri muškarca ovako unište i da izgledaju strašno, svaka čast! Toliko je bilo grozno pevanje, da ne mogu da dam komentar. Nadam se da vas čeka posao na štajgi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo je služilo da čitate tekst, koliko vidim - započela je Sandra, a onda se umešao Nikola.
Nisam joj ja tekstopisac, nego dečko - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke, bile ste prelepe noćas. Potrudile ste se. Ti si Tomoviću najviše kreštao. Nikoli zameram što nije znao tekst, ti si to morao da znaš. Super ste bile - govorila je Ljupka Stević.
Meni se najviše svideo ovaj prvi deo kada su držali drvo, posle mi je onako bilo - izjavio je Gazda Paja.

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Marko Janjušević Janjuš

#Nikola Đorđević

#Novogodišnja zadrugovizija

#Vladimir Tomović

#Zadruga 4

#Zadrugovizija