AKTUELNO

Nikad dramatičniji dan na imanju!

Dan za nama iznedrio je situacije o kojima će se pričati. Naime, kako je emisija "Gledanje snimaka" nastavljena, na imanju su se desili mnogi preokreti, nova saznanja, ali i priznanja koja su šokirala pojedine.

Kao što smo rekli emisija "Gledanje snimaka" koja je sinoć započeta, nastavljena je i ovog popodneva. Zadrugari su u danu za nama imali burnu noć, a mnoge istine konačno su ugledale svetlost dana, nakon čega, u Beloj kući više ništa nije bilo isto. Voditelj Milan Milošević je stigao u kuću, a zadrugari su, zajedno sa njim pogledali prvi klip koji je Veliki šef pripremio za njih. 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Prvi klip koji su zadrugari imali prilike da vide ticao se Vladimira Tomovića i njegovog razgovora sa Teodorom Bilanović o Jovani Ljubisavljević. Ovaj klip je danas bio najkomentarisaniji, a rasprava se pretvorila u rat na više frontova. U priču su se umešali svi, među kojima je bio i Stefan Karić koji je srčano branio svoju lepšu polovinu, za koju je pitanje dana, kada će postati njegova devojka. Takođe, pale su teške reči između Jovane i Vladimira, a sve se završilo tako što su oboje ostali nedorečeni povodom pređašnjeg odnosa koji su imali.

Ovo je bio prvi put da sam ja dao komentar. Ovo je bilo posle radija, tačno znam kada je bilo. ja sam ranije pričao lepe stvari, ali sad bi bilo glupo, jer je ona u priči sa Stefanom - rekao je Tomović.
Kada ti ja kažem, juče, prekjuče, i kažem ti vidiš ovo, pa se pogledamo, a ti mi onda kažeš da nećeš da komentarišeš, ali, pa tri tačke. Nemoj da uvijaš u papir, pusti to, sada su karte otvorene - prekorio ga je Kristijan.
Ima sreće što je ušla u priču sa Stefanom, jer oni neće da udaraju sa pune strane na ovo. I ima sreće jer sam ja u priči toj ostao principijalan. Ti si u startu znala da ćeš d aga ostaviš? - pitao je Vladimir.
Da, u septembru, meni je rekla - ubacio se Marko Đedović
Čudno mi je da Vladimir ikoga ogovara. Vidi se da Vladimira boli, i šok mu je jer je Jovana ovo uradila na televiziji. Kada je bila situacija između njih dvoje, on bi isto reagovao. Ermina je komentarisala ceo odnos, i rekla je da možda postoji opcija da se Stefan sveti Vladimiru, a vidi se da Vladimir drži kočnicu povodom nekih stvari. On treba sada da ima kočnicu zbog dve stvari, a to je da mu je Karić dobar prijatelj... - počela je Simova.
Svi smo idealizovali Jovanu. Moja mama, Tomović i mnogi. Ušla je ovde kao smerna devojka, pa se desilo sve ostalo. Ona je pričala kako je Luka jedini momak, da ga voli, pa je radila kontradiktorne stvari sa Vladimirom. Videli smo sve iz hotela, pravdanje, plakanje, njena ponašanja, osmeh, gledanje u Tomovića, uzimaje pisama. A ja ću te Vlado zamoliti po prvi put, da sva pisma izneseš na sto, i sve pokažeš - rekla je Miljana izričito.
Je l' se ona poljubila sa nekim? - pitao je Karić besno.
Poljubiće se sa tobom, zaljubila se i to se vidi - rekla je Miljana.
Ja i da ispadnem u nedelju, ja se neću vratiti Luki, to ništa ne menja moju odluku, niti bih promenila svoju odluku. Ja sam to donela nakon 60 dana i noći, nakon svega. Karić jeste ubrzao to, priznajem. Meni je to stvaralo pritisak, nisam mogla da dišem, i šta se bude dešavalo, dešiće se - dodala je misica.
Luku si ostavila kao kuče - ponavljao je iznova Tomović.
Ja ovde ne vidim ništa loše. Ona je devojka bila iskrena, i meni je to legitimno. Ja nemam tri života da bih dao nekom pet meseci razgovora - ubacio se Marko.
Ja se nikada ne bih mešao, jer ja nisam njen momak, ali neću da ispadne da ja devojku ugrožavam. Ja sam joj i kao drug rekao da neke stvari prestane. Vladimir ovde ne dozvoljava da se bilo šta kaže - dodao je Karić.
Ja te poznajem, i znam šta radiš. Oči ti se smeju - dodala je misica.

Naredni snimak koji su pogledali, ticao se Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Naime, Matora je Sanju ogovarala sa Erminom Pašović, a potegla se tema oko stana, policije i zabrane prilaska o čemu je već bilo reči u danima za nama.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Sanja se ovom prilikom potpuno slomila, te je zadrugarima priznala kolike posledice vuče nakon nesreće koja ju je zadesila van rijalitija. Ona nije mogla da zadrži suze, te se požalila zadrugarima da je pogubljena i da više nije sva svoja nakon svega.

Sve što su rekle, govori o njima. One mene vređaju, a ne ja njih. Ne znam, ja sam već pričala...Samo ću s eobratiti mojoj mami, jer ima punomoćje, svaku reč koju Jovana bude rekla protiv mene, može da je tuži. Ja ovde ne želim da se svađam i raspravljam, svaka kleveta neka ide na njenu čast. Pričam generalno, a ja se neću nastavljati - počela je Sanja.
Ja sam bila srećna i bez tih para! Samo sam htela da pobegnem od situacije koja mi se desila napolju. Sećam se kako sam se tumbala pedeset metara, imam traume od toga. Ja sam se od tog trenutka promenila. Drugarica je mislila da sam mrtva, ne znam kako sam ostala živa, tada mi je kliknulo u glavi. Ja brzo padam. Ja sma se u dvojci svađala, a sada ništa ne radim, i ne mogu da se saberem - vikala je Sanja.

Foto: Pink.rs

Ja ne volim da se petljam ovde. Ja razumem ljude koji nju ne kapiraju. Ja odlično znam kako joj je bilo posle tog udesa, treba da se zahvali Bogu. Od toga automobila ništa nije ostalo - dodao je Ranković.

Naredni klip koji su zadrugari pogledali, a nakon toga imali priliku da se uvere u odnos Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Naime, Miljana mu je svašta obećavala tokom kratkog razgovora sa njim, potom je pušten snimak, gde iste stvari priča Lazaru Čoliću Zoli, što je izazvalo smeh svih zadrugara. Nakon toga, oni su videli celu dramu i kompilaciju njenih zavrzlama sa Čolićem. Međutim, nakon smeha, došle su i one malo ružnije stvari. Na klipu su viđene njene rasprave sa zadrugarima, ali i njenom majkom Marijom Kulić, gde su opet prikazani njihovi najveći sukobi i priznanja koja su zaprepastila sve u danima unazad.

Ovo je bruka i sramota, ovo je poniženje. Ona naskače na čoveka koji je neće. Ispala sam ja najgora, a ovo što ona radi je bruka i sramota. On ju je odgurnuo od sebe, i to nije normalno. Prvo počistite svoje dvorište, pa mene komentarišite. Ovo je dno dna! Verujem da je otac ponosan na ćerku - rekla je Maja ironično.
Ja ne bih da je uvredim, ali je ona mentalno poremećena - počeo je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Reče Kristijan koji hoda kao patka. Ja sam samu sebe uvredila. On je najljubomorniji na mene, vidi da sam prva na svim anketama - rekla je Miljana.
Ona je mene poljubila deset puta u usta. Hvalata me za ku*ac, i jahala me. I Mišela isto - dodao je Golubović.

Nakon toga, oni su na račun oboje uputili niz opaski, nakon čega je Golubović umalo nasrnuo na Kulićevu, što se, na svu sreću rešilo mirno. Oni su nakon toga nastavili da se čašćavaju psovkama i opaskama. Nakon toga, Ermina Pašović je napala Miljanu, pa je osudila zbog istih stvari zbog kojih je i Kristijan, nakon čega je Miljana oplela po Pašovićevoj.

Ovo nije prvi klip gde je Miljana sebe isponižavala, posle ćemo se smejati. Zoli je više žao Miljane nego što je voli. To su neki osećaji koji nisu normalni. Zola više ima sažaljenje, jer gleda kako ga ona moli za ljubav - zaključio je Mića.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga