AKTUELNO

Pokušao je da se opravda.

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi krenuo da ih rešeta pitanjima gledalaca, a naredno bilo je upućeno Nenadu Aleksiću Ša:

Dokle ćeš se blamirati i bežati iz rijalitija? Da li to radiš, jer ne možeš da priznaš da si zaljubljen u Taru? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zaljubljen, opet ponavljam! Nije zbog Tare, nego ne mogu da podnesem pritisak - rekao je Ša.
Shvatićeš kad izađeš kakva si budaletina. Ne mogu više da slušam ove njegove laži. Zna da mu je žena poručila da se skloni od Tare, eto koliko mu je stalo do žene. Tako nije želeo da prizna ni za Draganu Mitar. Vidi se da je zaljubljen. Neće imati poziv, jer radi takve stvari, oni su najzaljubljeniji par u kući. Tara je sve rekla i priznala, ali mu je rekla da ga nikad neće voleti kao Mateju. Prevelika je ovde emocija. Treba da prizna emocije prema ljubavnici - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pokazao ni hiljaditi emocija i moja žena je znala da je sprdnja, pa sam opet dobio šamar. I zapretila mi je. Sada znam dokle mogu, jednom sam naneo tu ranu supruzi. Ovo što oni rade... Na mene bi pala atomska bomba da to radim. On je rekao da njegova žena dozvoljava taj odnos sa Tarom - prokomentarisao je Kristijan.
Moj i Nenadov odnos je otišao onoliko koliko je on to dozvolio. Koga nazivaš ljubavnicom? - objasnila je Tara i krenula na Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga