AKTUELNO

Otvorila dušu.

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Mina Vrbaški, koja je ovih dana aktuelna zbog romanse sa Mišelom Gvozdenovićem. On i dalje ne želi da prizna da su njih dvoje u vezi, dok Mina smatra da jesu.

Foto: TV Pink Printscreen

Samu sebe sam iznenadila. Nisam toliko ni razmišljala o ulasku u neku vezu, pre dva-tri dana sam sedela sa Rialdom, razmišljala o priči sa mojim astrologom. Nije mi predvidela ko je u pitanju, ali mi je rekla da će u maju da se desi, spomenula 5. maj, a meni se tada desio poljubac sa Mišelom. Ja sam sa Mišelom imala čudan odnos. Nekad me je nervirao. Danas smo pričali, on me je pitao kako sam ušla u emotivan odnos sa osobom za koju sam rekla da je dosadan nezanimljiv. Sve sam mu objasnila. Ja sam se u jednom trenutku pitala kada će da ispadne, jer je bio dosadan. Postao mi je zanimljiv od kada se vratio u kuću. Ovaj Mišel mi se mnogo dopada. Zadrugari ne znaju koliko je duhovit, zanimljiv, romantičan, pun ljubavi. Kada legnem sa njim u krevet... Nikad nisam mislila da to može da bude Mišel. Svaki put kada me zagrli, kroz mene prođe neka jeza. Kao da sam prvi put osetila leptiriće, nešto čudno. To mi prija... Tokom Uskrsa smo ceo dan bili zajedno, pevao mi je, plesali smo. Došao je utorak, plesali smo, zaveo me je, pevao mi je na uvo. Imala sam raspravu sa njim oko toga što imamo nedefinisan status. Ugrizla sam se za jezik, ali me to tišti i nervira - pričala je Mina.
Odmah me je pitao da li ja odmah ulazim u veze. Da, ulazim, ne mogu ja da gledam vezu napolju i ovde isto. Kada si u rijalitiju, gore je da se ima nedefinisan odnos, jer imam utisak da sam neprihvaćena. Kao da je nepoverenje i nesigurnost tu. Jedan dan mu verujem, jedan ne. Ako ovako nastavi... Neće to da traje, meni malo to smeta. Treba malo da se solidariše, kao što se ja solidarišem. Pustiću još neko vreme da vidim hoće li ozvaničiti tu vezu - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.