AKTUELNO

Danas je 13. dan potrage za nestalim Matejem Perišem iz Splita, koji je poslednji put viđen kako u majici trči ulicama Beograda, a onda mu se gubi svaki trag, u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine.

O ovoj temi bruji region, a mnogi su se složili da je ceo slučaj veoma misteriozan. Matejev otac Nenad Periš uveren je da mu je sin živ, kao i da će se zajedno vratiti u Split. Podsetimo, nedavno je lociran i signal Matejevog mobilnog telefona koji je poslednji put zabeležen u zoni Velikog ratnog ostrva, a potraga je nastavljena i danas.

Foto: Google Maps, MUP RH

Mediji su se juče bavili i Instagram profilom Mateje Periša na kom se misteriozno menja broj osoba koje on prati, a od momenta nestanka, ovaj mladić dobio je i veliki broj novih pratilaca, o čemu možete opširnije čitati u nastavku.

Takođe, mediji iz Hrvatske, bavili su se i WhatsApp profilom Mateje Periša. Kada su na ovoj aplikaciji ukucali njegov broj telefona, pojavila im se fotografija koja je nastala tokom leta.

Foto: Facebook.com/Nenad Periš

Na fotografiji Matej pozira na plaži, dok preko lica ima naočare. Mediji navode i kako ispod profilne fotografije nestalog Mateja na WhatsApp-u piše da je "u školi" i pitaju se šta sada to znači.