AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Sledeći je reč dobio Sandi Kojić:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo kao kolo sreće i to se vrti u krug i mislim da će se vrteti do kraja. Mislim da Dalila nema karakter, Car se pokazao kao malo jači što se tiče karaktera. To je to i vani siturno... Karma se brzo vraća, to vidimo i kod Nikole. Dejan neće do kraja preboleti Dalilu, možda će napolju, traje ta bol i dalje. Ta faza šoka, ljutnje, žalosti. Što se tiče Dalile, ona samo pravi od sebe žrtvu, mislim da joj Irma nije iskren prijatelj.
To što je njima Irma sprdnja mene ne interesuje. Bitno mi je da je ona tu - rekla je Dalila.
Ti si za mene ku*ton napolju - ubacila se Irma.
Poslaću Cara u izolaciju - završio je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je sledeću reč dao Đoletu Vip Kralju koji je na početku svog izlaganja otpevao pesmu i zasmejao sve zadrugare.

Smatram da je Dalila jedna bezobrazna zečica. Smatram da svako treba da joj priđe i raspali jednu šamarčinu. Ja sam Mihiću onako preko usta što bi rekli romi, ali njoj malo slabije. Ona je lepa devojka, buduća žena nekog biznismena. Ovaj put bih ostavio nju, neka dođe u pab nije tamo loše. Tanja i ja imamo jako lepe teme. Pozivam je na čašicu razgovora. Dalila kada izađeš idemo u klub i vraćamo te u normalu - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.