AKTUELNO

Čuvena četvorka koja oduzima dah!

Lazar Čolić Zola, kako mnogi kažu ove sezone doživljava svojim '5minuta' i ne prestaje da intrigira kako svojim učešćem tako i ljubavnim životom. U Uskršnjem editorijalu, zadrugar je pozirao sa devojkama koje su mu osvojile srce na neki način i sa kojima je obeležio prethodne mesece u Zadruzi, Irmom Sejranić, Nevenom Savić i Miljanom Kulić.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Poznato je još iz prethodnih sezona, da je Zolina ljubav sa Miljanom bila jedna od omiljenih domaćoj javnosti i da su njih dvoje poslednje tri godine prošli od najlepših trenutaka do onih koje su se završavale incidentima. U petoj sezoni, on svoju pažnju nije čuvao samo za Kulićevu već su mu za oko zapale i Nevena Savić i Irma Sejranić.

Nakon incidenta sa Kulićevom, Zola se posvetio Neveni i uprkos trudu da uplovi u vezu sa njom nije uspeo, ali su kroz intimne odnose dokazali jedan drugom da to ipak nešto 'više' postoji, što je Miljaninim novim ulaskom prestalo.

Intrigantna i temperamentna Irma, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, takođe je osvojila njegovo srce ali je i do dana danas ostala njegova neosvojila tvrđava i devojka koja je odolela njegovom prepoznatljivom šarmu.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Zola je bez obzira na svoje igrice sa navedenim devojkama, na kraju ipak ostao sam i slobodnog statusa iako mu je srce i dalje pripadalo Miljani, što je shvatio tek kada se ona ponovo vratila u Belu kuću i to sa novim dečkom. Nakon toga je odlučio da prekine sve odnose i posveti se sebi samom, mada je Kulićeva svojim ponašanjem rušila taj plan.

Poslednjih nekoliko dana, Miljana i Zola su u pregovorima oko pomirenja, a da li će se to i ostvariti, ostaje nam da ispratimo u narednom preriodu. Do tada možemo uživati u ovom interesantnom Uskršnjem editorijalu ove intrigantne četvorke koja je svakako ostavila pečat u proteklih nekoliko meseci...

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Autor: J. M. Đ.