AKTUELNO

Severina Vučković zbog pretnji direktorki škole sina Aleksandra pod istragom DORH-a.

Kako pišu mediji, Ljiljana Klinger, direktorka škole u koju ide Severinin sin, pretrpela je uznemiravanje od pevačice koja joj je pretila porukama, a kako se direktorka uplašila za svoju bezbednost, odmah ju je prijavila državnom odvjetništvu.

Foto: Promo

Naime, Severina je sada pod istragom DORH-a zbog poruka koje je krajem prošle godine slala direktorki škole Ljiljani Klinger, a koju u istima naziva starom, šepavom i ružnom babom koju bi zadavila rukama, prenosi 24sata.

Prema pisanju 24sata, pevačica Severina je sada i pod istragom DORH-a zbog neugodnih poruka koje je slala krajem prošle godine ravnateljici škole Ljiljani Klinger koju pohađa njezin sin Aleksandar.

Podsjetimo, u porukama je Severina ravnateljicu navodno nazivala starom, šepavom i ružnom babom i dodala da bi je zadavila rukama.

Foto: Pink.rs

- Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bih te rukama, babo", "Stara šepava ružna babo", "Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete", "Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda", "Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupit ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…" - deo je poruka koje je nedeljnik Nacional objavio, a Severina je tada potvrdila da se radi o porukama koje je ona slala:

- Da, reagirala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao ravnateljica škole, šalje dopise Centru za socijalnu skrb doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila raditi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o skrbništvu nad mojim djetetom. Bila sam u potpunom šoku.

Foto: Promo

Autor: M.M.