AKTUELNO

Ova informacija razočarala je mnoge!

Džastin Biber najavio je da ponovo ide na pauzu, kojom privremeno prekida svoju već odloženu svetsku turneju "Justice World Tour" zbog zdravstvenih problema.

Pevač je na Instagramu napisao da je šest nastupa uživo, koje je odradio nakon što mu je ranije ove godine dijagnostikovan Remzi - Hantov sindrom, "uzelo danak".

Foto: Instagram.com/justinbieber

Prošli vikend sam nastupio na muzičkom festivalu "Rock In Rio" i dao sam maksimum ljudima u Brazilu - napisao je Biber, dodavši da ga je "iscrpljenost dotukla".

Nakon što se savetovao sa svojim lekarima, članovima pordice i tima, pevač je obožavaoce obavestio da mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju.

Sada ću napraviti pauzu od turneja. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim - napisao je on i zahvalio se fanovima na podršci i molitvama koje su mu uputili te im je poručio da ih sve voli.

Foto: Instagram.com/justinbieber

Džastinova turneja je odložena ranije ove godine jer su pevač i članovi njegovog tima bili pozitivni na kovid-19, zbog čega je svetska turneja konačno započela u martu. Do marta 2023. ima 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Evropi. Pevač nije objavio kad bi mogao da se vrati na muzičku scenu. 

Inače, Biber je u junu otkrio da mu je dijagnostikovan Remzi-Hantov sindrom koji m uje napravio paralizu polovine lica. Zbog oporavka je bio primoran da otkaže nastupe, te je objasnio da na jedno oko ne može da trepće, niti da se nasmeje.

Sve mi je teže i da jedem, to me frustrira. Molim vas, molite se za mene - apelovao je tada muzičar, jer je bilo i onih koji su se naljutili zbog otkazanih koncerata.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: A. N.