AKTUELNO

Razvezao jezik!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Adama Labunskog.

Kad ti pevaš, mi svi uživamo, a na svaku tvoju suyu plačemo i mi. Izdrži, molim te - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala što pratite. Ja sam bio nemoćan i desio mi se smak sveta. Nisam mogao da verujem da idem sa pramenom, azadrugari ovde pametuju i gledaju kao da sam predstava i smeju se. Ja sam bio u šoku... Ja da sam najgori čovek na ovoj planeti, da vidimo da čovek tako žalosno plače, trebali bi da puste bar jednu suzu i kažu: "Greota". Marina je trebala da kaže da stanu, jer sam doživao smak sveta u mojoj duši - govorio je Adam.
Ti si video da imaš podršku preko pitanja, pa sad... - dodala je Milica.
Dečko, ti nemaš četiri fana - dodao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova lepotica(Aleks), kad sam video njen osmeh, iskren osmeh... Pevala je u duetu sa mnom i taj pogled i osmeh govore sve i kažu. Ja sam njoj rekao: "Izvini, bio sam gladan" - nastavio je Labunski.
Niko se nije smejao i uživao u patnju, bio je smešan Uroš sa forama. Ideš malo na patetiku. Bilo i prošlo, nastavi da pevaš. Meni je bilo malo i žao - dodao je Petrući.
Malo ti je bilo žao, dobro. Aleks nije iskvarena, ona je prvenstveno čista i pedantna. Ona kad se probudi bez šminke prelepa je, lice joj je čisto kao papir. Vama smeta što sam iskren. Smeta što nema pokvarenu duđu kao vi. Ja bih se sa vama uklopio da sam ološ - nastavio je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš da sam ti hteo nešto loše? Ja ako ti kažem da si vrhunski pevač, ali moraš da smanjiš ego. Tebi se deset stvari kaže odlično, jedna loša i ti odmah vređaš. Ako ti se peva, ti pevaj. Koji je tvoj problem? - ubacio se Miljan.
Predstavljaš se kao neko ko je častan i pravičan, sa tobom nisam imala konflikt. Danas si prošao pored mene kao pored Turskog groblja i zamahnuo kosom - otkrila je Cveta.
Devojko, ti mene mrziš iz dna duše. Ti nisi persona, ne dam ti da uđeš u moj krug ljudi. Dno si, iskvarena i demon. Toliko si loše pričala o meni, šta ćeš mi? - nastavio je Adam.
Dobro, ne znam šta da odgovorim - dodala je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.