AKTUELNO

Izmamio uzdahe na internetu!

Glumac Milan Marić (32) podelio je fotografiju na društvenoj mreži Instagram koja je privukla veliko interesovanja njegovih pratilaca, te tako pokrenula lavinu komentara.

Naime, popularnog glumca na pomenutoj fotki vidimo kako se opušta golišav u laguni u Rejkjaviku, glavnom gradu Islanda, a sudeći po njegovom osmehu - sve mu je bilo potaman.

Nema sumnje da bi mnogi voleli da su na njegovom mestu, dok je Marić u poslednje vreme sve aktivniji na socijalnim mrežama, što se njegovim obožavateljima i te kako sviđa.

Foto: Instagram.com/eugensmesni

Marić neretko priča o svojim privatnostima, a nedavno je za medije otkrio nepoznate detalje svog života van kamera.

- Pravim intimni krug ljudi od porodice, koja mi je bitan faktor. Nemam toliko vremena da im se posvetim, oni sve razumeju. Moraju da imaju dosta razumevanja i za faze kroz koje prolazim, naš posao zahteva i po nekoliko meseci odsustva ne samo fizičkog, nego i mentalnog. Roditelji mi ne zameraju, hvala im na tome. Prijatelji isto trpe. To je najveća podrška. Kada sam u nekom procesu mogu da se pustim da budem pet meseci odsutan, a da se oni ne ljute i ne prebacuju mi, mnogo bih se loše osećao, ovako mi olakšavaju - istakao je tada.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Autor: P.R.