AKTUELNO

Ne prihvata etiketu ljubavnice!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević na samom početku emisije dao je zadrugarima priliku da komentarišu odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, a reč je dobio Lepi Mića.

Od njega se ovde pravi ideal, ne zna se ko je i šta je, ne poznajemo čoveka i ne možemo da pričamo. Ja mu nisma verovao u startu i šta je problem? Vama se predstavio, a vi ste poverovali u to. Ja mogu da imam pogrešno mišljenje. Javna prevara, ako ovde neko ćuti 30 dana i ne kaže ništa i niko ne osudi, a kad ustane i prizna, onda se sudi priznanje. Ti si odgovaran za svoju ženu, a ti si ovde moralisala za te stvari, nosi to breme. Ja sam ćutao ovde 30 dana, kao što su svi ćutali. Mi smo napadali ovde Ša i Taru, Maju i Janjuša, oni su lagali. Ja sam sumnjao. Od mene imate puni podršku, ako je iskreni i ako ima ljubavi. Tebi neka sudi tvoja žena. Ti si ovde pričala generalno o kodeksima - govorio je Mića.
Moj postupak možete da osudite i moju emociju, ali fiziki ništa nismo imali, niti ćemo imati. Moja jedina greška je moja emocija - rekla je Anđela.
Meni te žene nije žao, ali osećam da joj nije lako i tu mogu da je razumem, ali ne mogu da žalim nekog koga ne poznajem. Ona ima pravo da kaže šta god hoće - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde nisam imala nijedan loš postupak, jedino loše što sam uradila je moja emocija sa njim. Fizički sa čovekom nemam ništa, mogu da tvrdim i mogu da se kontrolišem. Ja ću svima zauvek da popujem - govorila je Anđela.
Ti možeš da se kontrolišeš, a on ne. Ti ćeš da iposštuješ svoju porodicu, a on nije - dodala je Žana.
Ti si ovde sve osušivala, a uradila si isto - nastavio je Mića.
Moju emociju svako može da osudi, ali kad uradim neki postupak, koji neću zbog onih koje imam kod kuće, a emociju možete da komentarišete do sutra, ona će samo da raste - poručila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.