AKTUELNO

Otvorila dušu!

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: RTV Pink , printscreen

Mina Vrbaški dobila je pitanje zbog čega ne ustane i javno ne kaže ono što je tokom žurke u utorak veče rekla Luni Đogani. Ona je tada rekla blogerki da joj nedostaje bivši dečko sa kojim je bila u vezi tokom prve sezone "Zadruge", Nemanja Đerić Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom svog izlaganja Mina Vrbaški je izjavila kako se ne seća šta je rekla cimerki, zbog čega je ustala Luna Đogani i rekla pred svima o čemu su one pričale. Posle blogerke ustao je i Ervin Mujaković koji je često u ljubavnom zanosu sa Minom, a ovaj ukućanin bio je veoma iznenađen zbog svega što čuje.

Foto: RTV Pink , printscreen

Čuli su ljudi! Mina je plakala, ja sam joj prišla, mislila sam da plače zbog Ervina. Ona mi je rekla da je tužna zbog Đeksona. Bila je njegova pesma, smorila se i rekla da joj nedostaje. Ja sam je pustila i to je to - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink , printscreen

Pa iznenađen sam. Nije mi drago što čujem ovo - pričao je Ervin.
Nije ni meni prijatno kada čujem da je Dorotea spavala pored njega. Bože moj, nije prvi put da sam rekla da mi se sviđa Đekson. Zasmetale su mi neke stvari. Na svakih deset minuta mi nameću Lazara i Ervina kako se gledaju i pipkaju - izjavila je Mina.

Foto: RTV Pink , printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Ervin Mujaković

#Mina Vrbaški

'