AKTUELNO

Svako je morao da navede devojku koja mu se sviđa!

Drvo mudrosti pozvalo je muške takmičare iz Zadruge, za koje je imao jedno interesantno pitanje.

Pošto su se okupili oko Drveta, počela je rasprava između Brendona i Tome Panića, pa kada se situacija smirila, u Rajskom vrtu se začuo dobro poznati glas.

Dobro veče dragi moji, volim kada je pun vrt zadrugara. Sutra čekate Novu godinu, to već znate. Praznična je euforija. Slavlje, čestitke, veselje, nema potrebe za svađom. Zanima me jedna stvar, da li postoji devojka u Zadruzi koja se sviđa nekome od vas - upitalo je Drvo.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSA POSLE ČETIRI MESECA UGLEDAO DEVOJKU: Čim je čuo ono što mu je rekla, spustio glavu, suze je JEDVA ZADRŽAO! (VIDEO)

Kad su se zadrugari izjasnili, ostali su oni najjači koji su odlučili da priznaju svoje emocije, ali tad je počelo da se zakuvava. Drvo je odlučilo da preokrene situaciju. Kako je sinoć bio zadatak da na što romantičniji način osvoje svoje izabranice, sada se sve preokrenulo

Meni se sviđa Luna, samo što neću više da je smaram - rekao je Toma.
Ja sam i dalje zaljubljen u Zerinu, ne mogu da krijem to - rekao je Bane.
Meni se sviđa Rada, ako neko pita - rekao je Marko.
E, ovako, sad kada ste se izjasnili, imam specijalni zadatak za vas. Moraćete da smislite način kako ćete se noćas udvarati svojim izabranicama na najoriginalniji način. Ukoliko večeras ispunite ovaj zadatak, dobićete specijalne poklone za svoje izabranice. Važno je da smislite neku ludost, nešto što će ih oboriti s nogu. Sada je sve na vama - objasnilo im je Drvo mudrosti kakav ih zadatak čeka.

Foto: TvPink

U video-prilozigu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O .B.

#Zadruga 2

'