AKTUELNO

Više nije sve bajkovito.

Šaputanje Lune Đogani i Jovane Tomić Matore koje se dogodilo prošle noći i koje su se pomirile nakon što mesecima nisu pričale, razbesnelo je Jovaninu devojku, Sanju Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon emisije u kojoj je saznala da je do šaputanja došlo, ona se raspravljala sa Matorom u garderoberu, pa je pobegla u pab gde je plakala sve dok Jovana nije došla da je teši i opravda se.

Ti meni moraš da veruješ. Kako misliš da budemo u vezi, ako ti meni ne veruješ? Kakva Luna, da li si normalna? Kako da se zaljubim u nju, ja sve vreme tebe dozivam. Nećemo ni da pričamo više, biću sa njom kao sa Markom Miljkovićem. Ona tebe gotivi! Ja samo pričam o tebi, kad se skupimo da pričamo ja o tebi pričam. Ja ne znam kako da volim osobu, ako to nije ovako kako ja tebe volim - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedva ste čekale i jedna i druga. Ništa ti ne verujem. Prestani da pričaš da me gotivi, ne gotivi me. Kraj. Tebi samo treba pažnja, ništa više - govorila je Sanja.

Sanja se posle setila prošlosti, kada je Jovana svoje prethodne veze olako shvatala i sve stavljala na kocku druge osobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi nije prvi put da prevariš devojku, kao voliš voliš i onda ti se dogodi. Nemoj da mi pričaš tu, znam te. Ne treba da šapućeš sa njom, i to je to - rekla je Sanja, a Jovana je odlučila da je pusti da razmisli o svemu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'