AKTUELNO

Nije mogao da poveruje šta sluša.

Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Jedno od pitanja bilo je upućeno Tomi Paniću, a ticalo se glasina da su Marko Miljković i Dragana Mitar imali s*ks tokom "Zadrugovizije".

Kakav si ti drug Marku kada ga stalno olajavaš? Slagao si Draganu da je Miki izmislio da si mu ti rekao da je imala akciju sa Markom iza zavese "Zadrugovizije" - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao Mikiju da sam udario Brendona u bekstejdžu, a Miki mi je na to odgovorio: "Miljković? Strašno?" - rekao je Toma.
Ja veće g*vno u životu nisam video. Ne mogu da razumem. Miljković zna da se ja lažima ne bavim, ako veruje Tomi, ne treba ni on da mi se obraća više - bio je ljut Miki.

Toma je ostao pri stavu da on nikada nije izgovorio da su Marko i Dragana imali s*ks, što je dodatno razbesnelo Đuričića.

Foto: TvPink Printscreen

J*baću ti mater! A ti, Miljkoviću, si veća p*čka što si mu poverovao! - urlao je miki dok ga je obezbeđenje odvlačio van kuće.
Slino jedna slinava, bezobrazna. Nećeš ga izbaciti napolje, makar ja izašla umesto njega - vikala je na Tomu Suzana Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se situacija malo smirila, Miljković je izneo svoje mišljenje.

I da je on rekao, ja to ne gledam kao izdaju zato što se to nije desilo. Ne mogu da verujem ni Mikiju ni Tomi jer nemam dokaz - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Zorica imala KOŠMARE, PA SE ZABRINULA ZA PORODICU, Ljuba pokušala da je razuveri! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'