AKTUELNO

Subotić nije imao pardona prema ćerki svoje bivše devojke.

Tokom večeri došlo je do verbalnog sukoba između Mine Vrbaški i Karađorđa Subotića, jer je ovaj zadrugar morao da se preseli iz paba u spavaću sobu i to u krevet koji je Marijana Zonjić ispolivala vodom kojom su čišćene pločice u kupatilu.

Karađorđe je bio besan što je dobio taj krevet, dok mu je Mina poručila da je on i ranije spavao na njemu, te da to nije ništa novo.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj krevet je bio smrdljiv od mleka još odavno. Ti si spavao na tom smrdljivom krevetu, zato ti se taj smrad i uvukao u tebe - poručila je Mina Karađorđu.
Divna, draga moja, ti ćeš da me naučiš. Sebe savetuj da se okupaš, jadnice, bednice. Ti si jadna. Patetična si i jadna. Zamenili su krevete, doneli ovaj Dorotein. Ti si Mina istina. Pozdrav. Ti tu bazdiš. Životinje mirišu za razliku od vas pojedinih. Ti si debela u svojih 20 godina. Na šta ćeš da ličiš kad budeš imala 50 godina - vređao je Karađorđe Minu.

Foto: TvPink Printscreen

Niko od njih dvoje nije imao pardona, pale su teške uvrede sa obe strane. Kako će Ivana Vrbaški odragovati kada vidi kako njen bivši dečko vređa njenu mezimicu, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI: Luna priznala Marku da je ZALJUBLJENA U NJEGA, a onda joj je on otvorio dušu! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'