AKTUELNO

Bez dlake na jeziku govorila je o svemu što je izdogađalo danas između nje i Ša.

Nakon što je pred svima priznala da je oženjeni reper Nenad Aleksić Ša zaljubljen u nju, Dragana Mitar naišla je na osudu pojedinih zadrugara koji smatraju da je njegov skladan brak sa suprugom Ivanom Aleksić dovela u pitanje.

Međutim, Ša je zbog nje ušao u sukob i sa Pavlom Jovanovićem, a Jovana Tomić Matora ga je upozoravala na to da sa njim igraju igru i da je krajnje vreme da stavi tačku na tu priču. Voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću kako bi intervjuisao ukućane, a među prvima je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je izbila svađa u kući, stiglo je pismo da bi videli da li je uspešno odradila zadatak. Ona je ispričala ono što sam ja prenela kad smo razgovarale. Ja sam njoj ispričala neke stvari. Htele smo kao da napravimo igricu sa Pavlom, za ono veče kad je bila Igra istine, da Ša ispriča neku priču. Međutim, ispostavilo se da smo se u kompletu svi posvađali. Pavle je navodno rekao da je bio sa Majom, a konflikt je nastao jer me Pavle vređao. Boli me to što laže vezano za moju priču, kao ulazi u rijaliti da me ukanali. Ja nisam mogla da zadržim za sebe to što sam čula, samo sam želela da se potvrdi to. On je ušao 2. januara. Par dana nismo ni komunicirali, on je slušajući moju priču imao potrebu da mi kaže nešto vezano za Pavla, hteo je da mi pomogne. Onda se Ša premestio kod mene, pa se posvađao sa Pavlom za stolom oko tih slika. Sve se desilo kad smo Nenad i ja počeli da pišemo ispod stola. Za Pavla smo rekli da je skener, zezali smo ga. On stalno gleda iz kreveta kad pričamo o njemu. Naše dopisivanje nije bilo vezano za Pavla. Kada smo se dogovorili da zezamo Pavla, mi smo spojili krevete. Ja sa kim god da se družim, polaze od toga da nešto imamo. Ja se ne igram sa oženjenim ljudima i ne volim to da radim. Ja sam znala kakav je njegov način života, pa sam ušla u sve to. On je mene pitao da se dodamo na instagramu, da popijemo kafu. Ja sam rekla da je simpatičan i da je okej da se družimo - rekla je Dragana.

Iako je danas javno raskrinkala Ša istakavši da joj je priznao da je zaljubljen u nju, Dragana sada, kada je u priču upletena i njegova supruga, nije bila raspoložena da to ponovo potvrdi i odgovori na pitanje da li je Ša zaista zaljubljen u nju.

Da smo u spoljnom svetu, kao žena bih to mogla da primetim. Ali, ovako ne mogu da ti dajem neke komentare na to, ne mogu da ga kanalim. Ja nisam rasturačica brakova, ni razvratnica. Da li se on igra ili je stvarno mislio, ne znam - nastavila je Dragana.

Iako su je mnogi savetovali da ne priznaje šta je sve imala sa Nenadom i sa kakvim situacijama su se susretali, ali je ona odlučila da otvori sve karte i otkrije njenu verziju priče.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dragana Mitar

'