AKTUELNO

A bilo je poznato da su Bane i Zola dobri prijatelji.

Gledaoci koji verno prate najpopularniji rijaliti u regionu imali su priliku da svakodnevno prate dešavanja koja ih svakodnevno intrigiraju. Ni takmičari nisu ostali uskraćeni za mogućnost da saznaju ko je prema njima bio neiskren, a to je emisija ,,Gledanje klipova" koju zadrugari svakog četvrtka sa nestrpljenjem iščekuju.

Foto: TvPink Printscreen

Tako su akteri priče bili Marija Kulić, Miljana Kulić i Bane Čolak koji su zaključili da je Miljanina veza sa Lazarom Čolićem Zolom neiskrena, jer je probudio sumnju kako olako prihvata njene postupke, a preko kojih bi retko ko prešao. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste Banetova izjava da je Zola nesrećan kada je sa Miljanom, a da je sa njim u najboljem raspoloženju.

Nije mi samo jasno, Bane je potencirao sve ovo. Ako iko treba da se pita zbog nečeg, to je Bane i ako iko treba da razume sve ovo, to si ti. Iznenadilo me malo. Marija to priča svaki dan, ali to što je on ispričao mi se ne sviđa. Umesto da izgladiš situaciju, meni izgleda kao da bi ti voleo da mi prekinemo - rekao je Zola.
Ja sam njemu rekao da sam razgovarao sa Miljanom, većinu sam preneo. Meni je bilo čudno to što on prelazi preko svega... - pravdao se Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ti njoj govoriš da sam ja sa tobom srećan, a da sam sa Miljanom tužan! Ne mogu da verujem! - bio je u čudu Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Bane nije merodavan da priča o ovome, on svoju vezu nije sredio - rekla je Ljuba.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miljana Kulić

'