AKTUELNO

Tvrde da su dobri prijatelji.

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je stiglo za Staniju Dobrojević: "Do kada ćeš pokušavati da pomažeš Marijanu kada ona ne želi pomoć, ona hoće samo naslovne strane. Da li znaš da je sinoć tešila Davida".

Ne znam za to, ona može da se druži sa kim hoće. Videla sam da nosi i Sanjinu haljinu, iako sam ja imala konflikt i sa Sanjom. Ona ima pravo da se druži sa kim god želim. Ja joj želim dobro, ona želi da se pokaže u muzičkoj karijeri, ja je stalno savetujem. Nisam ja nikome majka, ako ne žele savete ja se povučem. Jako mi je draga i ona i Maja - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je super devojka, imamo super komunikaciju. Mi o svemu pričamo, kada je njoj teško ja sam bio uz nju, tako i ona za mene, nismo se krili, sve je bilo transparentno - naveo je David Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Niko meni ne treba da govori sa kim ću da se družim. Ja njoj ne bih zamerila da se druži sa nekim osobama sa kim ja nisam dobra. Što se tiče Davida, ja sam Aleksandri rekla da smo nas dvoje uvek bili ok. Juče sam videla da mu je teško zbog Ane. On ima svoju priču, Aleksandra ima nekog napolju ko je čeka, muka mi je više od njihove priče, a ja ću da se družim sa kim ja hoću - zaključila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'