AKTUELNO

Ne mogu jedna bez druge.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima kako bi dobili nagradu na kraju.

Suzana Perović nastavila je igru, te je pitanje postavila Jovani Tomić Matoroj. Pevačicu je zanimao odnos između Sanje Stanković i Jovane, budući da su u više navrata poslednjih dana imale ozbiljne sukobe.

Foto: TvPink Printscreen

Popričale smo o svemu tome što se izdešavalo, Sanja ode u tom trenutku kad se raspravljamo i plače, pa se pomirimo i ne ispričamo se o svemu. I ja sam preosetljiva i željna pažnje i znam da moram da se potrudim da je razumem, moram da se potrudim da neke stvari ne radim. Svaka naša prošla svađa dolazila je zbog moje nesigurnosti. Mnogo je drugačije kad su dve devojke u vezi, uvek postoji taj neki strah i nesgiurnost, a zaista nema potrebe za tim, jer je pokazala na milion način da me voli. Ja ću se potruditi da se popravim. Ima dosta ljudi koji nas podržavaju napolju. Sanja me je raznežila rečenicom da me nikad ne bi ostavila - izjavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ljuba saznala za Mikijeve uvrede upućene njoj, A ON ĆE POLUDETI KAD SAZNA KAKO MU JE UZVRATILA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'