AKTUELNO

Stavili su tačku n asvoju ljubav.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se juče žestoko posvađali prilikom proslave njegovog rođendana, a njihov sukob je kulminirao tokom emisije "Pitanja gledalaca". Njih dvoje su raskinuli veridbu, a između njih su pale i teške reči.

Kada su se strasti malo smirile, njih dvoje su se osamili u pabu gde su otvoreno razgovarali o svom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da shvatiš da bih ja sve isto uradio. Ja tebe volim, shvati, ali ja ne vidim budućnost sa tobom. Ovde više ne želim sa tobom da budem, ne želim na silu da budem u vezi - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OSEĆAM ŽENSKU LJUBOMORU! Stanija ubeđena da joj Ana i Sanja zavide, one joj poručile: IMAĆE PROBLEM SA NAMA! (VIDEO)

Evo, sve što želim sebi, želim i tebi. Radi, zaradi, svu sreću ti želim. Meni je sada ljubav potrebna, usamljena sam. Ja nisam nimalo glupa, tu si namerno radio stvari koje mi smetaju da bih te ja ostavila. Želela bih da se zaljubim, da uđe neko ko mi odgovara i da te prebolim. Verujem da si me iskoristio. Tvoj pečat koji si ostavio ovde je veza sa Miljanom. To što si mi radio iza leđa, to ljubav nije bila - kazala je ona.

Miljana je, nakon toga, otkrila da još sumnja na trudnoću i da će danas uraditi test, a Zola je insistirao da bude prisutan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'