AKTUELNO

I dalje je progoni prošlost?

Tokom večeri Luna Đogani i Jovana Tomić Matora podsetile su se priče iz prošle sezone "Zadruge".

Kako je poznato, priča koja je protresla region, svakako je ljubavni trougao između Lune, Kristine Kockar Kije i Slobodana Radanovića. Đoganijeva i Matora pričale su o odnosu Luninog novog dečka Marka Miljkovića i nje, pa su se dotakle i Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ali tek kad izađeš vidiš kakav je ko čovek. Sloba i ti ste bili najzaljubljeni par koji sam ja ikada videla. I onda kad ste izašli - započela je Matora, ali Đoganijeva ju je prekinula.
Posle svega, da li je to poenta? Što ti kažeš, tek kad izađeš shvatiš sve. Bila sam u fazonu "Ko je ovaj čovek, kako sam se ja zaljubila u njega"... I mi se nešto posle... Ja ga pitam "Koga ti zaj*bavaš, posle svega?" A ovde je navodno jedva čekao da izađemo, tad mi je bilo sve jasno. On je pred kraj sve video. Ja ne kažem da on mene nije voleo, to ne može da se odglumi - nastavila je Luna.
On je sve, Luna, glumio, on je prevario i tebe i nju (Kristinu). On je najljigaviji čovek kog sam ja ikada upoznala. Ja se sa Kristinom družim i napolju i stvarno pričamo o svemu i svačemu, stvarno nije tako kako misliš, čini ti se - odgovorila je Matora na Luninu konstataciju da je bila razočarana, jer je Sloba ostao sa Kijom u kontaktu nakon izlaska.
Ja sam zahvalna Bogu što nemam više veze sa njim. Drago mi je što sam ovde, jer sam tek ovde sve izbacila iz sebe, razumeš? Ja kad izađem napolje, ja sam kao nova - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Jovana dotakla priče koju je ispričao Miljković tokom gostovanja u emisiji ,,Amidži šou", gde je rekao da je blogerka njega poljubila dok je još bila sa Slobom u vezi, ali je Luna prekinula Matoru, želeći da demantuje svog novog dečka.

I ti koliko si volela Slobu, a vidiš da si flertovala sa drugim muškaricma. Ja znam situaciju kad si ti uradila nešto drugo - pričala je Jovana kroz tajanstven osmeh, ali ju je Luna prekinula istog trenutka.
To se ne računa, Jovana. Ne mogu sada, ispričaću ti drugi put - mrmljala je Đoganijeva, želeći da sakrije o čemu govori.
Meni je muka od njega. Bukvalno mi se gadi kao čovek, p*čka jedna! Gleda tebe u oči i lažet, nisam mogla da verujem - odbrusila je Matora.

Na kraju razgovora sa Jovanom, Đoganijeva se stresla ne želeći više da razgovara o svojoj bivšoj ljubavi, pa je samo demonstrativno napustila prostoriju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITJATE JOŠ: PALO POMIRENJE! Miljana odlučila da se promeni zbog Zole, on joj poručio: Sve je ovo priča! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'