AKTUELNO

I dalje je glavna tema poljubac!

U Beloj kući turbulencije i dalje traju još od prethodne noći. Emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otkrila je mnoge tajne o kojima su zadrugari ćutali.

U toku dana došlo je do verbalnog okršaja Sanje Stanković, Zerine Hećo i Jovane Tomić Matore. Do svađe je došlo jer je Matora napala Zerinu da je izjavila za Sanju da je folirant i da je više ne voli, što ju je iziritiralo.

Foto: TvPink Printscreen

Kad si došla ovde, za stolom si rekla da misliš da sam u pravu, da Sanja mene uopšte ne voli i da je folirant. Ja sam rekla Zorici i tebi da postoji neki problem, a da ne znam šta je - vikala je Matora.
Rekla sam da postoji razlog zbog toga što ona to radi, da bi raskinula za stolom, nisam rekla da je folirant. Nema razloga da ti praviš onoliku frku zbog Lune. Između njih ništa ne postoji, znam celu priču. Jovana ni u jednom momentu nije forsirala tu priču - odgovorila joj Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVE REČI OD NJEGA NIJE OČEKIVALA! Vlada raznežio Zerinu PRAVEĆI joj KIKICE, a onda je usledio HLADAN TUŠ!(VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'