AKTUELNO

Biće napeto!

U Belu kuću stiglo je pismo sa današnjim zadatkom, a timovi indijanaca i kauboja su se okupili kako bi zajedno čuli šta im je to Veliki šef pripremio. Omiljena osoba ovonedeljnog vođe Davida Dragojevića, Ana Korać, pročitala je pismo.

Pročitajte još: KAO DVA MANIJAKA SMO! Čim su ustali, Marko i Luna otpočeli raspravu, Đoganijeva se zapitala: Zbog čega smo se POMIRILI?! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki šef je prvo naglasio plemenu kauboja da, iako su u velikom zaostatku za plemenom indijanaca, i dalje mogu da ih prestignu i budu pobednici ovonedeljnog zadatka.

Zadatak se sastoji od toga što će se zadrugari ovoga puta takmičiti dvoje po dvoje, dva indijanca, protiv dva kauboja. Jedna osoba iz grupe će stati sa jedne strane stola, a druga osoba iz grupe sa druge strane stola. Uzimaće loptice koje će staviti u usta i prenositi ih od jednog stola do drugog stola i stavljati ih u kutiju. Loptice neće smeti dirati rukama, samo ustima i svaki par treba da prenese po 10 loptica u predviđene kutije. Pobednik obračuna će biti grupa čiji članovi najbrže prenese sve loptice.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. U nastavku pograma pogledajte kako je ova igra izgledala.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'