AKTUELNO

Ušli su u novi sukob!

U toku je još jedan "Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević svakog ponedeljka otvara teme sa zadrugarima koje su obeležile proteklu nedelju. Voditelj je pitao Staniju Dobrojević da prokomentariše izjavu koja je dala njemu u intervjuu prilikom izbacivanja, a koja se odnosila na to da bi se Jovana Tomić Matora i David Dragojević družili sa njom, da nema njihovih devojaka Sanje Staković i Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je tom prilikom izjavila da je David imao lepo mišljenje o njoj, kao i da je prati na instagramu i lajkuje slike, a za Matoru da je najveći muškarac u kući. Ta izjava je povredila njenog prijatelja Lepog Miću, pa je ušao u konflikt sa njom i Dobrojevićeva nije uspela da završi svoje izlaganje. Kako je to izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku teksta.

Foto: TvPink Printscreen

David je nakon toga ustao kako bi rekao svoje mišljenje:

Ja Staniju ne znam spolja, niti sam joj pisao poruke. Stanija je Aleksandri pisala poruke i podržavala je. Aleksandra nije uticala na moje mišljenje o njoj, a ni Ana. Stanija je fejk. Ne znaš šta ti misli. Ona je ljigava i prevrtljiva. Sve radi da bi ispala žrtva. Ja se nikad ovde ne bih sa njom družio - izjavio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno sam se prešla kada sam rekla da je on to radio zbog Aleksandre i Ane. Ja sam uvek neko ko glasa za ljubav. Ali sada ću da kažem da ljudi kada govore o drugima, govore o sebi. Ono što je rekao za mene, to je on u svojoj vezi. Ljigav, prevrtljiv, proračunat - rekla je Stanija Davidu.

Stanija je u intervjuu izjavila i da nema dovoljno inteligentne osobe u kući sa kojom bi mogla da vodi razgovor sa njom. Ovo je izazvalo dodatnju pometnju za crnim stolom, pa se Lepi Mića opet umešao, kao i Zorica Marković i Ljuba Pantović, a kasnije i Bane Čolak koji su izneli svoje mišljenje o Staniji.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku  možete pogledati kako je sve ovo izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'