AKTUELNO

Nastao opšti haos!

Gledaoce je zanimalo zbog čega je Lepi Mića branio Draganu Mitar dok su bili u dobrim odnosima, dok je kod Stanije Dobrojević nalazi samo mane.

Poznat kao neko ko uvek temeljno iznosi svoje mišljenje, tako je bilo i sada kada je Lepi Mića uporedio svoje dve prijateljice.

Foto: TvPink Printscreen

Draganu sam branio, ali sam shvatio da je ona žena koju ništa ne interesuje, osim privatnih problema. Branio sam je u kontaktu sa Zoricom i još sa nekim. Onda kada je njena priča bila da je k*rvetina, tada sam stao pored nje, ali na kraju krajeva je istina pobedila. Posle toga ona se pogubila, ja nisam mogao da branim neodbranjivo. Kod Stanije je potpuno drugačije. Stanija nije folirant, ona je favorit. Staniji sam našao mane jer ona očito to vidi, ali neće da ih popravi. Vidi u tuđem oku malu slamku, u svom neće da vidi balvan - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Staniji nije odgovaralo to što je Mića pričao, pa su ušli u žestoku raspravu, te joj je sada već bivši prijatelj, izgovorio teške reči.

PROČITAJTE JOŠ: GASTOZ NAZVAO MARKA DEČKIĆEM: Luna pričala o susretu sa Nenadom, pa rekla šta nije čula od njega! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'